Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

037/ 6905 111

O nemocnici

Zlatomoravská nemocnica od dnes ruší zákaz návštev

4.3.2024

Po mesiacoch platnosti zákazu návštev na oddeleniach ho dnes zlatomoravská nemocnica ruší. Od pondelka 4. marca môžu rodinní príslušníci a ich známi navštíviť pacientov hospitalizovaných v Nemocnici AGEL Zlaté Moravce za predpokladu dodržania stanovených opatrení.

Nemocnica AGEL Zlaté Moravce počas zvýšeného výskytu akútnych respiračných ochorení veľmi citlivo pristupovala k zamedzeniu šírenia chrípky s ohľadom tak na pacientov, ako aj ich rodinných príslušníkov. Z toho dôvodu nariadila zákaz návštev, ktorý dnešným dňom ruší.

„Návštevy pacientov boli u nás zakázané od prvého novembra 2023. Za ten čas sme udelili minimálny počet výnimiek pre pacientov v terminálnom štádiu ochorenia, aby s nimi ich rodinní príslušníci mohli stráviť spoločný čas,“ povedala riaditeľka Nemocnice AGEL Zlaté Moravce a námestníčka pre LPS MUDr. Nina Horniaková.

Od  4. marca 2024 sa tak povolenie návštev vzťahuje na všetky lôžkové oddelenia nemocnice za predpokladu dodržania hygienicko-epidemiologických zásad ako je dezinfekcia rúk a povinnosť nosenia rúška. „Návštevné hodiny sú vyhradené v čase od 14:00 do 16:00 hodiny tak v pracovných dňoch ako aj počas víkendu,“ doplnila riaditeľka N. Horniaková. Mimo vyhradených návštevných hodín sú návštevy povolené iba za predošlého súhlasu primára alebo službukonajúceho lekára.

 

Späť