Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

037/ 6905 111

O nemocnici

Telocvičňa Nemocnice AGEL Zlaté Moravce dostala moderný šat

7.12.2023

Nemocnica AGEL Zlaté Moravce uplynulé dva mesiace pracovala na revitalizácii priestorov telocvične, ktorú využívajú prevažne pacienti nelôžkového oddelenia fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie. Investovala do nej viac ako 7-tisíc eur.

S cieľom zabezpečiť vyššie pohodlie, bezpečnosť aj komfort pre klientov a pacientov počas cvičenia vykonala Nemocnica AGEL Zlaté Moravce rozsiahlu revitalizáciu priestorov telocvične. Miesto v suteréne pavilónu interných disciplín so starým vybavením sa s použitím moderných materiálov a čistých línií premenilo na atraktívny priestor.

V rámci revitalizačných prác nemocnica zabezpečila chemickú injektáž, vďaka ktorej je miestnosť odolná voči vlhkosti. Betónová konštrukcia ošetrená injektážou je nepriepustná voči tlakovej vode, chemikáliám aj iným produktom. Povrchy stien boli opravené a následne natreté antibakteriálnym náterom. Nový ochranný náter bol použitý aj na radiátory, dvere a zárubne. Staré koberce nahradila moderná zateplená vinylová podlaha, ktorá je nielen vyhovujúca z hygienicko-epidemiologického hľadiska, ale plní aj estetickú funkciu.

„Viac ako sedemtisícová investícia zahŕňa aj kompletnú výmenu nábytku a zdravotechniky, čo zvyšuje štandard a útulnosť priestoru. Našim pacientom plne slúži takmer dva týždne,“ dodáva riaditeľka Nemocnice AGEL Zlaté Moravce MUDr. Nina Horniaková.

Späť