Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

037/ 6905 111

O nemocnici

Zlatomoravská nemocnica zakúpila nový nábytok

7.2.2023

Nemocnica AGEL Zlaté Moravce v rámci zvyšovania sa snaží spríjemňovať prostredie jednotlivých oddelení. Novinkou je nový nábytok zakúpený na lôžkové oddelenie fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie, prostredníctvom ktorého dostala nový šat tak inšpekčná izba sestier, šatňa pre pacientov, ale aj pacientske izby. Vybavenie obstarala v rámci investičného plánu roka 2022. Preinvestovala tak viac ako 17-tisíc eur.

Na inšpekčnú izbu sestier zakúpila dve kuchynské linky a poličky na odkladanie zdravotnej dokumentácie pacientov. Nový šat dostala i šatňa pre pacientov, v ktorej bol rokmi opotrebovaný nábytok vymenený za nový. Nemocnica zakúpila aj šatníkové skrine do izieb pre pacientov. „Veríme, že revitalizáciou nábytku spríjemnime pracovné prostredie nášmu zdravotníckemu personálu a tiež čas hospitalizácie pacientom dotknutého oddelenia,“ uviedla riaditeľka Nemocnice AGEL Zlaté Moravce MUDr. Nina Horniaková.  

„Tak ako každý rok, aj tento, nemocnica investovala nemalé finančné prostriedky na posilnenie materiálno-technického a prístrojového vybavenia a modernizáciu naprieč všetkými oddeleniami, čím sme zvýšili kvalitu, komfort no najmä bezpečnosť poskytovanej zdravotnej starostlivosti. Od 1. januára 2023 sme mali možnosť rozšíriť operačné výkony jednodňovej zdravotnej starostlivosti v odbore gynekológia a pôrodníctvo práve doplnením prístrojové vybavenia z investičného plánu, obstaraním hysteroskopu. Na tieto výkony si pacientky neváhali počkať a my im týmto ďakujeme za prejavenú dôveru,“ dodala N. Horniaková. Nemocnica AGEL Zlaté Moravce má investičný plán naplánovaný tak, aby prispela k výraznému posunu v oblasti kvality poskytovanej zdravotnej starostlivosti aj v roku 2023.

Späť