Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

037/ 6905 111

O nemocnici

Vianočný režim v zlatomoravskej nemocnici ovplyvní chod oddelení aj ambulancií

19.12.2022

Nemocnica AGEL Zlaté Moravce už o pár dní, tak ako každý rok o tomto čase, prechádza do vianočného režimu. Ten sa týka tak ambulancií, ako aj oddelení. Vianočný režim začína už 23. decembra a potrvá postupne až do 9. januára 2023.

Vianočný čas nikto z nás nechce tráviť návštevou nemocnice a už vôbec nie hospitalizáciou. Sú však medzi nami takí, ktorým zdravotný stav nedovoľuje tráviť sviatky so svojimi blízkymi. Zlatomoravská nemocnica  je v týchto prípadoch pripravená nielen zabezpečiť zdravotnú starostlivosť pacientom, ale personál sa snaží maximálne pacientom pobyt v nemocnici spríjemniť či už výzdobou tam, kde je to možné, alebo aj špeciálnym vianočným jedlom.

Od 23. decembra nebude v prevádzke oddelenie ani ambulancia fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie a ambulancia anestéziológie a intenzívnej medicíny. Jednodňová zdravotná starostlivosť v odbore chirurgia, ortopédia a gynekológia bude pacientom k dispozícii až do 23. decembra. V období medzi sviatkami bude zatvorená ambulancia hematológie a transfúziológie, ambulancia diabetológie a porúch látkovej premeny a výživy, ortopedická aj sono ambulancia.

Chirurgická ambulancia bude mať v termíne 24. 12. - 30. 12. 2022 upravené ordinačné hodiny, v prevádzke bude od 07:00 do 19: 00 hodiny. Mimo prevádzky bude dňa 23. decembra aj vakcinačné miesto a tiež aj mobilné odberové miesto. Ostatné ambulancie a oddelenia budú fungovať bez zmeny v súlade s platnými ordinačnými hodinami. ,,Veríme, že všetci prežijú vianočné sviatky v pokoji a v pohode. Zároveň dúfame, že všetci budú opatrní a nebudú musieť stráviť vianočné sviatky v nemocničnom zariadení, ale v kruhu rodiny a svojich milovaných,“ uviedla riaditeľka Nemocnice AGEL Zlaté Moravce MUDr. Nina Horniaková

Od 2. januára 2023 budú postupne oddelenia a ambulancie zlatomoravskej nemocnice nabiehať opäť na štandardný režim. Informácie o ambulanciách a oddeleniach, ktoré budú uzavreté bude možné dohľadať aj na webovej stránke Nemocnice AGEL Zlaté Moravce pod konkrétnym pracoviskom.

 

 

Späť