Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

037/ 6905 111

O nemocnici

Mikuláš v Nemocnici AGEL Zlaté Moravce rozdával radosť aj darčeky

6.12.2022

Ani tentokrát Mikuláš so svojimi vernými pomocníkmi, anjelikom a čertom nezabudol na svoju tradičnú návštevu a zavítal aj do Nemocnice AGEL Zlaté Moravce, aby rozdal úsmev, dobrú náladu a maškrty. Tento rok bol jeho skvelý tím posilnený o rozprávkovo krásnu pani Santa Clausovú.

Ako prvú absolvoval Mikuláš návštevu u riaditeľky nemocnice MUDr. Niny Horniakovej, ktorá privítala aj pani Santa Clausovú, anjela a čerta riekankou a ten ju za to odmenil. Potom už Mikuláš s pomocníkmi pokračoval v tradičnej návšteve  oddelení, ambulancií a ostatných prevádzok nemocnice. Najskôr prekvapil zamestnancov v budove administratívy, následne pacientov v pavilóne interných disciplín, tak na oddelení vnútorného lekárstva, JIS a dlhodobo chorých, ako aj na oddelení fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie. Nezabudol ani na ambulancie.

Mnohí pacienti sa dnes stali deťmi a radi odrecitovali básničku, niektorí dokonca zaspievali pekné koledy. Mikuláš im zaželal skoré uzdravenie a ponáhľal sa rozveseliť ostatných. Jeho kroky ďalej smerovali na oddelenie laboratórnej medicíny, následne do pavilónu chirurgických disciplín, kde navštívil pacientov a zamestnancov chirurgického oddelenia, rádiológie, centrálnych operačných sál aj úseku liečebnej výživy a stravovania. Poslednou prevádzkou, ktorú tím Mikuláša navštívil bolo odberové miesto.

Keďže všetci zamestnanci zlatomoravskej nemocnice boli tento rok veľmi dobrí a pracovití, dostali sladkú odmenu. Pacienti a návštevníci tiež neobišli naprázdno, boli obdarovaní drobnými maškrtami a salónkami. „Najkrajší je pohľad ľudí, v ktorom sa leskne slza radosti,“ hovorí námestníčka pre ošetrovateľskú starostlivosť Mgr. Beáta Králiková a zároveň dodáva, „vieme, že okrem medicínskej terapie lieči aj úsmev, dobrá nálada a najmä vľúdne slovo, preto sme radi, keď môžeme byť aktívni pri takýchto krásnych projektoch.

Späť