Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

037/ 6905 111

O nemocnici

Nemocnica v Zlatých Moravciach mení režim anestéziologickej ambulancie

31.3.2022

Jedna z najvyhľadávanejších ambulancií Nemocnice AGEL Zlaté Moravce mení režim svojho fungovania. Od pondelka 4. apríla nastáva zmena jej ordinačných hodín. Všetci pacienti, ktorí potrebujú napríklad predoperačné vyšetrenie, tak môžu ambulanciu navštíviť v zmenenom časovom režime.

Ambulancia anestéziológie a intenzívnej medicíny bude v prevádzke každý deň, avšak v rôznych časoch. V pondelok a piatok bude pacientov prijímať od 8.00 do 14.00 hod, utorok a štvrtok od 9.00 do 12.00 a v stredu bude ordinačný čas od 9.00 do 11.00 hod. „Zmenu ordinačných hodín si vyžiadal rozvrh prác lekárov počas covidového obdobia, vakcinácie obyvateľstva, ako aj dopyt zo strany pacientov,“ hovorí riaditeľka Nemocnice AGEL Zlaté Moravce MUDr. Nina Horniaková. Na anestéziologické vyšetrenie sa pacienti  môžu objednať každý  pracovný deň,  v čase od 13 do 15 hodiny na telefónnom čísle 0911/653 626, prípadne elektronicky na e-mailovej adrese jarmila.baratova@nzm.agel.sk, alebo osobne v ambulancii. Ambulancia anestéziológie a intenzívnej medicíny sa nachádza v pavilóne chirurgických disciplín na 1. poschodí vľavo. 

„Anestéziologická ambulancia je zameraná na predoperačnú prípravu pacientov pred plánovaným operačným výkonom ako v našom zdravotnom zariadení, tak aj pre iné zdravotnícke zariadenia, najmä v sieti AGEL. Na ambulancii pod vedením primárky MUDr. Dekrétovej pracujú skúsení lekári a anestéziologická sestra. Úlohou anestéziológa je podrobne preskúmať zdravotný stav pacienta a zhodnotiť jeho riziká vo vzťahu k anestézii,“ vysvetľuje riaditeľka nemocnice. Vzhľadom na to, že do ambulancie  veľmi často prichádzajú pacienti, ktorí ešte neboli operovaní a  nemajú skúsenosť s anestéziou, vyžadujú si citlivý a trpezlivý prístup, ktorý im v zlatomoravskej nemocnici radi poskytnú. 

Vzhľadom na stále pretrvávajúcu pandémiu koronavírusu s prevažujúcou mutáciou omikron sa plánované operácie v nemocnici rozbiehajú len pomaly. K dnešnému dňu má nemocnica 19 covid pozitívnych pacientov a z radov kolegov kvôli koronavírusu vypadli piati zdravotnícki zamestnanci.

Späť