Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

037/ 6905 111

O nemocnici

Ako bude fungovať Nemocnica AGEL Zlaté Moravce počas Veľkonočných sviatkov?

31.3.2021

Nemocnica AGEL Zlaté Moravce sa s blížiacimi Veľkonočnými sviatkami pripravuje na fungovanie v štandardnom režime ako v dňoch pracovného voľna. Pacientov, ktorým to dovoľuje zdravotný stav, prepustia do domáceho liečenie a tí môžu sviatky stráviť so svojimi príbuznými. Pracovný čas v mobilnom odberom mieste bude skrátený a vakcinačné centrum bude štyri dni zatvorené.

„Tak, ako aj v rámci iných dôležitých sviatkov v roku, sme sa na tie tohtoročné, Veľkonočné dobre pripravili najmä čo sa týka zabezpečených služieb zdravotníkov. Situácia v rámci covidu sa zlepšila, aktuálne už nemáme žiadneho covid pozitívneho zamestnanca,“ hovorí riaditeľka Nemocnice AGEL Zlaté Moravce MUDr. Nina Horniaková.  Nemocnica bez ohľadu na Veľkú noc pracuje ako počas dní pracovného voľna a v súlade s platnými ordinačnými hodinami. „Na sviatky nám v nemocnici zostáva hospitalizovaných cca  40 pacientov,“ dodala MUDr. Horniaková.

Prevádzkový čas mobilného odberového miesta v zlatomoraveckej nemocnici bude upravený, ale v obmedzenom režime bude fungovať aj počas Veľkého piatka a Veľkonočného pondelka. „V piatok, 2. apríla a v pondelok, 5. apríla sa verejnosť v našom mobilnom odberovom mieste bude môcť otestovať od 8.00 hod do 12.00 hodiny, v sobotu 3. apríla pracujeme štandardne od 8.00 do 16. hodiny,“ ozrejmila zmeny riaditeľka nemocnice. Vakcinačné centrum Nemocnice AGEL Zlaté Moravce však bude od piatka do pondelka zatvorené, keďže vakcinácia sa realizuje len v pracovných dňoch.   

Hoci pandemická situácia v nemocnici aj regióne sa zlepšuje, v nemocnici stále platia prísne protiepidemické opatrenia, medzi ktoré patrí aj zákaz návštev pacientov. Ten bude platiť aj počas Veľkej noci. 

Späť