Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

037/ 6905 111

O nemocnici

Na Fyziatricko-rehabilitačné oddelenie sa objednáte za "pár klikov“

20.7.2020

Fyziatricko-rehabilitačné oddelenie Nemocnice Zlaté Moravce spustilo novinku – rýchle a jednoduché elektronické objednávanie. Pacienti sa teda na vyšetrenia môžu objednať doslova pár klikmi na webovej stránke rezervacie.agel.sk.

,,Cieľom spustenia elektronického objednávania bola hlavne modernizácia skvalitnenia organizácie práce na oddelení a vyhovieť žiadosti veľkej časti pacientov o presné časové termíny na vyšetrenie. To si zároveň vyžiadala  aj aktuálna pandemická situácia a protiepidemiologické opatrenia, ktoré nedovoľovali zhromažďovanie väčšieho počtu ľudí na jednom mieste,“ vysvetľuje MUDr. Dana Poláková, vedúca lekárka oddelenia.

Objednávanie online je veľmi jednoduché. Na webovej stránke rezervacie.agel.sk sa pacient najprv zaregistruje vyplnením základných osobných údajov, aktivuje si registráciu kliknutím na odpovedajúci mail a ďalším prihlásením sa mu ukážu voľné termíny na objednanie na konkrétny deň a môže si vybrať čas. Nový systém objednávania je veľkým prínosom. ,,Okrem toho, že “ideme s dobou”, teda v duchu 21. storočia a elektronizácie, výhody v novom objednávacom systéme vidím tak ako pre pacienta, ktorý sa z pohodlia domova rozhodne o dni a čase jeho vyšetrenia, tak aj pre samotný personál ambulancie, ktorých tento systém výrazne odbremení a tým sa skvalitní ich práca pre pacienta a samotné jeho vyšetrenie a diagnostika. S novým objednávacím systémom teraz vyšetríme približne 30 pacientov denne zachovaním príslušných štandardov,“ hovorí MUDr. Dana Poláková.

Fyziatricko-rehabilitačné oddelenie poskytuje liečbu fyzikálnu, teda  elektroliečebnú, ultrazvukovú, svetloliečbu, teploliečbu, laseroterapiu, ďalej liečebnú telesnú výchovu, pri ktorej využívajú dve motodlahy, mobilizačné a mäkké techniky, SM systém, teda liečebný systém zameraný na pohybový aparát, tiež poskytujú manuálnu a prístrojovú lymfodrenáž.

Späť