Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

037/ 6905 111

O nemocnici

Nemocnica Zlaté Moravce čoskoro otvorí novú poradňu pre pacientov s chronickými ranami

26.4.2019

Novú odbornú poradňu zaoberajúcu sa problematikou preležanín, diabetických defektov, vredov predkolenia, ťažko liečiteľných operačných rán a iných dlhodobo sa nehojacich defektov, v blízkej dobe otvorí Nemocnica Zlaté Moravce, ktorá je členom skupiny AGEL.

Zlatomoravecká nemocnica plánuje v rámci chirurgickej ambulancie otvoriť novú poradňu, ktorá bude využívať moderné metódy liečby. Priestory poradne pacienti nájdu v pavilóne chirurgických disciplín na 1. nadzemnom podlaží vľavo, oproti sono ambulancii.  V prevádzke bude dva dni v týždni.

Na vyšetrenie je pritom možné prísť na základe žiadanky od všeobecného lekára. Pacienti sa v dohľadnej dobe môžu objednať osobne alebo telefonicky na čísle 037/6905204. Prevádzková doba je naplánovaná na utorok a  štvrtok. Ordinačné hodiny v oba dni budú od 13:00 do 15:30 hodiny. V prípade  zvýšeného záujmu zo strany pacientov je možné ordinačné hodiny upraviť.

Chorí pacienti aj takto nájdu v Nemocnici Zlaté Moravce nezaplatiteľné rady, poskytujúce našimi fundovanými zdravotníkmi, prostredníctvom novej odbornej poradne.

Späť