Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

037/ 6905 111

O nemocnici

Nemocnica Zlaté Moravce bude naďalej fungovať, jej zrušenie sa neplánuje

3.1.2019

Spoločnosť AGEL SK a.s., ktorá prevádzkuje Nemocnicu Zlaté Moravce, vyvracia nepravdivé informácie o možnom zrušení nemocnice v Zlatých Moravciach.

Vzhľadom na šírenie nepravdivých informácií ohľadom fungovania Nemocnice Zlaté Moravce, vedenie spoločnosti AGEL SK a.s., ktorá nemocnicu prevádzkuje, vyvracia tvrdenia, že plánuje Nemocnicu v Zlatých Moravciach zrušiť.

Spoločnosť AGEL SK a.s. dôrazne odmieta anonymné tvrdenia, že plánuje nemocnicu zrušiť. Práve naopak, zámerom spoločnosti je v roku 2019 v Nemocnici Zlaté Moravce otvoriť nové oddelenie následnej starostlivosti, ktoré bude jedno z najväčších v regióne, ako aj rozbehnúť prevádzku vo viacerých chirurgických odboroch,” povedal predseda predstavenstva AGEL SK a.s. Ing. Michal Pišoja, MPH.

Cieľom spoločnosti je zabezpečiť lepšiu dostupnosť zdravotnej starostlivosti pre občanov mesta a celého regiónu.

Vedenie spoločnosti AGEL SK a.s. inciovalo stretnutie s vedením mesta a mestským zastupiteľstvom, kde predstaví svoje plány s fungovaním Nemocnice Zlaté Moravce. O výsledku stretnutia ako aj o jednotlivých krokoch, ktoré podnikne spoločnosť AGEL SK a.s. v Nemocnici Zlaté Moravce, bude vedenie spoločnosti naďalej informovať médiá.

Späť