Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

037/ 6905 111

O nemocnici

Nemocnica Zlaté Moravce zorganizovala prvú bezplatnú preventívnu akciu

25.9.2017

Nemocnica Zlaté Moravce a.s., člen skupiny AGEL, pripravila pre širokú verejnosť bezplatné vyšetrenie hladiny cukru v krvi a meranie tlaku. Išlo preventívnu akciu proti generačným chorobám, akými sú napríklad cukrovka alebo srdcovocievne problémy.

Zlatomoravecká nemocnica zabezpečila bezplatné preventívne vyšetrenia prostredníctvom špeciálne upraveného vozidla, umiestneného priamo v areáli nemocnice. Záujem o preventívnu prehliadku sa potvrdil počtom ľudí, ktorí sa odhodlali prísť. Dokopy vyšetrili zdravotníci 87 záujemcov.

„Takáto akcia bola v Nemocnici Zlaté Moravce a.s. zorganizovaná po prvýkrát. Teší nás, že záujem na tomto  bezplatnom vyšetrení, a to aj napriek nepriazni počasia, mala u  občanov úspech,“ uviedla Marta Eckhartová, riaditeľka zlatomoraveckej nemocnice.

V blízkom období Nemocnica Zlaté Moravce plánuje pokračovať v organizácii ďalších obdobných vyšetrení. Zlatomoravecká nemocnica je zatiaľ jediné zdravotnícke zariadenie v okrese, ktoré zabezpečilo takúto službu bezplatne.

Späť