Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

037/ 6905 111

O nemocnici

Netradičný teambuilding zamestnancov Nemocnice AGEL Zlaté Moravce

3.6.2024

Nemocnica AGEL Zlaté Moravce zorganizovala pre jej zamestnancov netradičný teambuilding. V zlatomoravskej nemocnici sa zmobilizovali kolektívy zamestnancov všetkých oddelení pri skrášľovaní a údržbe lesoparku, trávnatých plôch a areálu nemocnice. Odmenou z poctivo vykonanej práce im bol chutný, svojpomocne navarený, gulášik z diviny.

Aj tento rok, 31. mája, zorganizovalo vedenie Nemocnice AGEL Zlaté Moravce čistenie areálu, a to za účelom spríjemnenia prostredia tak pacientom ako aj zamestnancom nemocnice. Takmer tri desiatky zástupcov z každého oddelenia s prácami začali v popoludňajších hodinách a pokračovali až do neskorého popoludnia, ktoré bolo najskôr prajné na teplo a slnečné lúče, no od práce ich napokon vyhnala, neskôr aj ukončila, intenzívna letná búrka.

S neobyčajnou myšlienkou prišla ešte v ostatnom roku námestníčka  pre ošetrovateľskú starostlivosť Mgr. Beátka Králiková. Aktivita sa vedeniu nemocnice a zamestnancom natoľko zapáčila, že obdobné práce zorganizovala aj tento rok.  „Zamestnanci naprieč všetkými oddeleniami svorne zametali, hrabali a omladzovali staré kry a záhony. Vyčistili, vyhrabali a vyzametali trávnaté aj betónové plochy okolo pavilónov aj v našom  lesoparku,“ uviedla MUDr. Nina Horniaková, riaditeľka Nemocnice AGEL Zlaté Moravce. „Veríme, že vyčisteným prostredím prispejeme k spríjemneniu pobytu pacientov a klientov nášho zdravotníckeho zariadenia. Dopomôžeme im tak k skoršej rekonvalescencii a u zamestnancov možno navodíme pocit domáceho prostredia,“ dodala.

Po dobre vykonanej práci boli pohostení svojpomocne navareným kotlíkovým gulášom, ktorý pre ostatných kolegov pripravili zamestnanci technicko-prevádzkového úseku. Dámy zo stravovacej prevádzky sa im zasa na oplátku postarali o jedálensky servis. „Touto cestou by som chcela úprimne poďakovať všetkým zamestnancom, ktorí akoukoľvek prácou priložili ruku k dielu. Príjemné prostredie má nemalý vplyv na liečbu a zotavenie. Ďakujem, že naši pacienti, klienti a v neposlednom rade aj kolegovia nie sú vám ľahostajní,“ vyjadrila úprimné poďakovanie riaditeľka.

Späť