Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

037/ 6905 111

O nemocnici

Nemocnica AGEL Zlaté Moravce oddnes zakázala návštevy pacientov

21.9.2021

Nemocnica AGEL Zlaté Moravce oddnes zakázala návštevy pacientov na lôžkových oddeleniach. Rozhodnutie vedenia súvisí s aktuálnou situáciou v Nitrianskom kraji, kde nielenže pribúdajú pacienti pozitívne testovaní na koronavírus, ale predovšetkým sa výrazne zvýšil počet akútnych respiračných ochorení, hlavne chrípky.

Rozhodnutie o zákaze návštev pacientov sme prijali po dôkladnom zvážení aktuálnej situácie z dôvodu enormného nárastu chrípkových ochorení, a tiež vzhľadom na to, že v kraji pribúdajú covid pozitívni pacienti. Je to jeden z preventívnych krokov, aby sme zabránili možnej nákaze v nemocnici,“ vysvetľuje riaditeľka Nemocnice AGEL Zlaté Moravce MUDr. Nina Horniaková. V ojedinelých prípadoch, ak pacient potrebuje sprievod alebo ide o pacienta v terminálnom štádiu ochorenia, je možné so súhlasom primára oddelenia udeliť výnimku.

Vedenie nemocnice zároveň zakazuje akýkoľvek voľný pohyb osôb v areáli nemocnice, ktorý je nie viazaný na poskytnutie zdravotnej starostlivosti.    

Späť