Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

037/ 6905 111

O nemocnici

Zlatomoravská nemocnica otvorila jednodňovú zdravotnú starostlivosť pre gynekologické pacientky

7.11.2022

Nemocnice AGEL Zlaté Moravce dnes prijala historicky prvé pacientky jednodňovej zdravotnej starostlivosti v odbore gynekológia a pôrodníctvo. Operatívu, bez obmedzenia počtu výkonov, zlatomoravská nemocnica vykonáva každý pondelok.

Tak, ako v ostatnom čase zlatomoravská nemocnica avizovala, dnešným dňom naplno rozbehla výkony jednodňovej zdravotnej starostlivosti v odbore gynekológia a pôrodníctvo. „Dnes o 12:00 hodine sme prijali prvé štyri pacientky,“ uviedla MUDr. Nina Horniaková, riaditeľka Nemocnice AGEL Zlaté Moravce.  „Gynekologické zákroky vykonávame v synergii s Nemocnicou AGEL Levice, v súčinnosti s ktorou našim pacientkam zabezpečujeme tím lekárov v odbore gynekológia. Touto cestou chcem vyjadriť poďakovanie námestníkovi pre zdravotnú starostlivosť Nemocnice AGEL Levice, MUDr. Mančíkovi a MUDr. Pahuli za spoluprácu, odborné vedenie a vysoko profesionálny prístup,“ dodáva N. Horniaková.  

Jednou z prvých pacientok gynekológie je veselá a usmiata pani Lenka, ktorá sa do zlatomoraveckej nemocnice na gynekologické oddelenie vracia po rokoch. „Ležím presne v tej istej izbe, ako pred 17-timi rokmi, keď som porodila moju dcéru,“ s úsmevom na perách sa rozprávaním vracia v čase pani Lenka. „Zhodou okolností som uložená aj v tej istej posteli, ako kedysi,“ dodáva.  A na otázku, či je spokojná so zdravotným personálom, len spokojne dodáva: „veľmi. Personál je výborný, dokonca so sestričkou, ktorá ma prijímala, sa vzájomne aj poznáme.“

Výhodou je, že Nemocnica AGEL Zlaté Moravce pacientkam zabezpečí aj predoperačné vyšetrenia. Na tie sa môžu objednať na telefónnom čísle 037/6905 353. Objednané pacientky nemocnica prijme v pondelok od 12.00 hod. na 1. poschodí v pavilóne chirurgických disciplín. Pacientky sa môžu cestou indikujúceho lekára na gynekologické zákroky objednávať na mobilnom telefónnom čísle 0911 167 275 v pracovných dňoch v čase od 7.00 hod. do 15.30 hodiny.  

Späť