Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

037/ 6905 111

O nemocnici

Nemocnica AGEL Zlaté Moravce sa stala vakcinačným miestom

11.3.2021

Nemocnica AGEL Zlaté Moravce sa stala oficiálnym vakcinačným miestom. Pre veľký záujem verejnosti o očkovanie proti koronavírusu a plne obsadené kapacity v okolitých centrách v regióne, Nemocnica AGEL Zlaté Moravce promptne zareagovala a od dnešného dňa realizuje očkovanie verejnosti proti koronavírusu.

,,Nemocnica AGEL Zlaté Moravce vyšla v ústrety mestu i obyvateľom a na základe súhlasu Ministerstva zdravotníctva SR zriadila od dnes vakcinačné miesto.  Nachádza sa v pavilóne chirurgických disciplín na 1. poschodí nemocnice.  Vakcináciu budú realizovať 2 vakcinačné tímy zložené zo zdravotníkov zlatomoraveckej nemocnice,“ uviedla riaditeľka Nemocnice AGEL Zlaté Moravce MUDr. Nina Horniaková.

Očkovanie sa realizovalo pod taktovkou primárky OAIM MUDr. Jarmily Dekrétovej. Najprv je každému záujemcovi overená jeho totožnosť a správnosť a úplnosť vyplnených formulárov o očkovaní. Prvým zaočkovaným bol dnes ráno senior Pavel Belica. Atmosféra vo vakcinačnom mieste bola výborná, rovnako aj pocity prvého zaočkovaného, s úsmevom na perách absolvoval vakcináciu očkovacou látkou Pfizer BioNTech.

V prípade záujmu o očkovanie proti COVID 19 vo vakcinačnom mieste Nemocnice AGEL Zlaté Moravce je potrebné sa vopred zaregistrovať a objednať prostredníctvom portálu https://korona.gov.sk/. Nemocnica predpokladá, že denne zaočkuje minimálne 100 záujemcov.

Ak má človek, ktorý nespadá do aktuálne povolenej skupiny na očkovanie, záujem o zapísanie do zoznamu náhradníkov na očkovanie podľa usmernenia Ministerstva zdravotníctva SR, stačí poslať  mail so svojimi údajmi na: vakcinacia@nzm.agel.sk, alebo telefonicky na čísle  0910 491 438.

Späť